Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Links

Mijn andere beroepsactiviteiten

stapel_bergen_Magazine

Bergen Magazine
Ik ben oprichter (2006) en hoofdredacteur. Nog steeds met een even grote bezieling en passie als vroeger. Het tijdschrift brengt reportages en nieuwtjes over de mooiste bergstreken van Europa en daarbuiten. Boordevol praktische tips en inspiratie voor de gepassioneerde bergwandelaar.  Verschijnt 5 x per jaar. (www.bergwijzer.nl)
Daarnaast maak ik als freelancer reisreportages in diverse andere geschreven media in Nederland en Vlaanderen (overzicht).

logo_EENBERGWERK

Mild Adventures
“Groepsreizen op maat.” Een lang weekend samen onderweg zijn in de natuur, trekkend van berghut naar berghut. Of van hotel naar hotel. Of beter leren fotograferen tijdens een workshopreis in Amerika. Gemene deler: met andere ogen leren kijken naar (en daarom meer genieten van) het landschap. Meer informatie vind je op www.mildadventures.org – en op Facebook

Wandelmagazine
Sinds 2016 leid ik de redactie van Wandelmagazine, het blad dat ondertussen meer dan veertig jaar bestaat (het heette vroeger Op lemen voeten). Wandelmagazine richt zich op nieuwsgierige wandelaars.

037

’t Appartementje
Huur een smaakvol ingerichte Oostenrijkse vakantiewoning als uitvalsbasis voor schitterende tochten in de het Nationaal Park Hohe Tauern en Zillertaler Alpen, onze ‘achtertuin’. Of ga er op wintersport. 165 km aan pistes wachten op je.
www.oostenrijkvakantie.wordpress.com


Mijn Fotografie

Op instagram (jvandevo), instagram (@mild_adventures en @my.americanwest) en Facebook publiceer ik regelmatig foto’s van natuur, reizen en mensen.

Advertentie
%d bloggers liken dit: