Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kwaliteit gaat langer mee

For English, click here

Ik reis elk jaar naar verschillende landen om de mooiste landschappen in beeld te brengen. Mijn fotografie laat ik drukken op materiaal met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat iedereen jarenlang kan genieten van de intense kleuren en contrasten van de mooiste landschappen uit mijn collectie.

Alleen het beste is goed genoeg. Maar omdat ik deze kleine site in mijn eentje bedrijf, tussen alle andere opdrachten in het buitenland door, werk ik (voorlopig) alleen maar met prints van Xposer. De kwaliteit van hun Vivid Satin-folie is een garantie voor ongeëvenaarde kleur- en contrastweergave. Hun inventieve wisselframe zorgt ervoor dat het fotocanvas altijd perfect gespannen staat voor het beste resultaat, thuis of op kantoor. Bovendien kun je later makkelijk van foto wisselen zonder dat je een nieuw frame hoeft aan te schaffen, dat scheelt weer in de kosten! Folie en frame worden als eenvoudig bouwpakket in een stevige doos geleverd.

Alle foto’s op deze site zijn natuurlijk van gereduceerde kwaliteit en beschermd met een watermerk. Tijdens het afdrukken worden de originele, hoge resolutiebestanden gebruikt (zonder watermerk) voor de allerbeste scherpte en kleurweergave.

Maatwerk

Heeft u een speciale wens? Laat het mij weten. Voor een kleine meerprijs voeg ik bijvoorbeeld een mooie spreuk of een bekend citaat toe, of een bedrijfslogo. Sommige foto’s lenen er zich ook toe om bijgesneden te worden, of omgezet naar al of niet gedeeltelijk zwartwit bijvoorbeeld. Vraag gerust.

Mocht u interesse hebben in een digitale download van een foto voor marketing- of publicatiedoeleinden, neem gerust contact met mij op.

Bestellen

U bestelt een foto door het eenvoudige formulier in te vullen of te mailen. Daarin vermeld je duidelijk de titel van de foto en het gewenste formaat, plus eventuele speciale wensen. Ik bevestig de bestelling en stuur een factuur. Zodra deze betaald is, wordt de bestelling in orde gemaakt.

Hier vind je de prijslijst.

Galerij

Nu weet je alles. Bezoek mijn portfolio en laat je inspireren!


Advertentie
%d bloggers liken dit: